StoryEditorOCM
Promo arhivOd 5. do 8. listopada

Proslavimo Jokerov 10. rođendan!

Piše PR
5. listopada 2017. - 15:56
Joker01

Proslavite s nama 10. rođendan Trgovačkog centra Joker - slavlje za sve traje tri dana, a kupovina uz popuste uz kupone iz Slobodne Dalmacije čak četiri dana!

Počinjemo i našu veliku nagradnu igru A1 shopping za A1 Audi! u kojoj kupnjom u TC Joker od 5.10. do 20.12. možete osvojiti atraktivni automobil Audi A1 – izvlačenje je 21. prosinca.

U petak 6. listopada budite s nama od poslijepodneva - darujemo naše kupce i goste slavljeničkom tortom, vatrometom i, od 19 sati, velikim koncertom Zlatka Pejakovića. Kroz program će nas voditi Nives Ivanković.

U subotu, 7. listopada show počinje već u 11 sati prijepodne- i to kakav show! U Jokerovom gastro showu kuhat će vam  i servirati delicije chef Ivan Pažanin i njegovi poznati gosti. Obilježavamo Dan ružičaste vrpce i upozoravamo na važnost ranog otkrivanja raka dojke, pa će vaše donacije uz degustaciju biti namijenjene Klubu žena liječenih od raka dojke. Joker će vas častiti i mandarinama - nadamo se da ćete dobrovoljnim donacijama podržati ovu vrijednu akciju namijenjenu  borbi protiv tumora dojke.

Poslijepodne posvećujemo najmlađima uz prigodni program: u 18 sati na rasporedu je dječja predstava „Tko sam, što sam“, a u 20 sati pozornicu prepuštamo modi i ljepoti – na rasporedu je modna revija čiji će dio biti ponovno posvećen Danu ružičaste vrpce, a na reviji sudjeluju  Biljana Mančić, Martina Fernandes, Nives Ivanković, Josipa Pavičić, Dina Levačić, Renata Lovrinčević...

Nedjelja, 8. listopada je „od glave do pete“ namijenjena djeci i mladima: već u 11 sati djecu će zabaviti klaun Šarenko, a nakon toga počinje pravi plesni show Talent Studija M i goste Sedmi vjetar, Clique i Gabriela. U 17 sati na rasporedu je još jedna dječja predstava „Koje je godišnje doba najljepše?“, zatim mađioničar Casper i, nakon 18 sati, zabavljat će nas plesna skupina Perlice.

 

RASPORED DOGAĐANJA

ČETVRTAK, 5. LISTOPADA

Kuponi s popustima za 63 prodajna mjesta u TC Joker uz Slobodnu Dalmaciju

PETAK, 6. LISTOPADA 

19:00 Početak rođendanskog programa (voditeljica Nives Ivanković)

19:30 Torta

20:00 Koncert Zlatka Pejakovića

22:00 Vatromet

SUBOTA, 7. listopada

11:00 Gastro show by Ivan Pažanin

18:00 Dječja predstava „Tko sam, što sam“

20:00 Gala modna revija (voditeljica: Nives Ivanković)

NEDJELJA, 8. listopada

Od 11:00 Klaun Šarenko, Plesni show Talent studio M i gosti: Sedmi vjetar, Clique i Gabriela

Od 17:00 Dječja predstava „Koje je godišnje doba najljepše?“, Mađioničar Casper

18:30 Plesna skupina Perlice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:30