StoryEditorOCM
Promo arhivsnimanje nove kampanje

It's Shopping, it's City!

Piše PR
5. listopada 2017. - 10:00
CConeSHOPPING01

U jednom kadru stylish sportašica, u drugom tres chic slastičarka, u trećem beauty diva koja podsjeća na zlatno doba Hollywooda – sve je moguće na snimanju nove kampanje City Centera one!

Svi šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici prepoznat će se u vizualima koje je svojim fotoobjektivom uhvatio poznati fotograf Mladen Šarić. Za styling je zaslužan Saša Joka koji nam je prišapnuo da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina.

 

Saša Joković, make-up artist, savjetuje korištenje smećkastih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu. Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i Milena Maršić, hair stylist. Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković (Colors Model Management) koja je spretno uskakala u sve uloge – pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom.

Uigrana ekipa zaslužna je za izvrsnu atmosferu na snimanju koja je rezultirala fantastičnim vizualima za City Center one. I jako, jako zabavnim making of videom.

www.citycenterone.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:20