StoryEditorOCM
Promo arhivJoš samo 10 dana

Počelo je odbrojavanje do čarobnog koncerta Nine Badrić na Sustipanu

Piše Promo
24. srpnja 2017. - 11:40
Nina_B_by_A_Damnjanovic (10).JPG

Približava se dugoočekivana čarobna noć na splitskom Sustipanu s jednom od najomiljenijih hrvatskih  glazbenica.

Riječ je o Nini Badrić, dobitnici prve 'Cesarice', koja 3. kolovoza s početkom u 21 sat, nastupa na najčarobnijem mjestu u Splitu, Sustipanu. Bit će to idealna prilika da popularna pjevačica na jednom mjestu okupi sve one koji godinama prate njen rad i koji su zaslužni da upravo u njene ruke dođe ova nagrada o kojoj odlučuje isključivo publika. Ovaj put publika može ponijeti i svoje dekice za smjestit se na Sustipanu za što potpuniji ugođaj.

Nina trenutno vlada radijskim eterom širom regije s pjesmom 'Vrati me', ali vrijedno radi na novom singlu i drugim projektima o kojima redovito izvještava svoje pratitelje na svojim društvenim mrežama. 

Za ovaj dugoočekivani koncert, ograničen je broj ulaznica, pa iste nabavite na vrijeme, jer ih je u prodaji sve manje.

Ulaznice za Ninin nastup mogu se kupiti i online, preko sustava Croatia Tickets. Plaćanje se obavlja karticom, a ulaznice dolaze na e-mail adresu. Dovoljno ih je potom isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju. Cijena je jednaka cijeni na drugim prodajnim mjestima.

Ulaznice su dostupne i u sustavu Eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima: caffe bar 'Cox' (Trstenik), 'Moon bar' (Koteks), trafika 'Snoopy' (Kaštel Lukšić).
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:54