StoryEditorOCM
Promo arhivSVI U OMIŠ

8. Omiš Guitar Fest donosi večeri vrhunske glazbe i dobre zabave

Piše PR
21. travnja 2017. - 15:27
Sloka(2)

`Omiš Guitar Fest` i ove godine hrabro potiče razvoj mladih nada, poklanja im svjetla pozornice i ohrabruje ih da svojim trudom i radom postanu zvijezde.

Prve večeri birali su se najbolji u tri gitarističke kategorije. U prvoj kategoriji akustične gitare i glasa nastupilo je pet finalista, a pobjedu je odnio duo `Triangl band` iz Splita. Od finalista električne gitare izdvojili su se  Sandro Sušanj i Adriano Goglia koji su na pozornicu su donijeli široku lepezu stilova - od bluesa do rocka. Prve zvijezde nagrađene su vrhunskim akustičnim i električnim gitarama.

Drugi dan nakon natjecateljskog dijela nastupio je Francesco Scelzco, talijanski gitarist peruanskog podrijetla i  ljubitelj jazz glazbe. U sat vremena pokazao je zašto je  uvijek dobrodošao na Omiš guitar fest.

Večeras slijedi super finale u klasičnoj gitari a festival će u subotu zatvoriti bluegrass senzacija iz New Jersey-a - Sleepy man. Ovaj sjajan band sa jedinstvenim zvukom najbolje okarakteriziranim kao mješavinom americane, pop-a i bluegrassa na You tube-u je  prikupio preko 50 miliona pregleda i gostovao u brojim TV emisijama poput David Lettermann show-a. Do ulaznica za ovaj gitaristički spektakl najjednostavnije i najbrže možete doći na www.croatia-tickets.com

Začetnik Omiš Guitar Festa - Neno Munitić,  obećao je izvrsnu zabavu kroz četiri dana manifestacije. Sudeći na temelju prve dvije večeri na sjajnom su putu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:39