Scena Mozaik

vodič za zavodnike

Američki putopisac: Hrvatice su najljepše u Europi, ali su drske, izbirljive, lijene i sklone kritiziranju

vodič za zavodnike
Američki putopisac i autor knjiga o osvajanju žena Daryush Valizadeh na svom je blogu Return of Kings objavio tekst pod nazivom "Sve što trebate znati o Hrvaticama". Zainteresiranima za osvajačka iskustva u Lijepoj našoj ponudio je savjete kako zavesti Hrvatice. Stanovnicana naše države priznao je da su često zgodne, visoke i mršave, ali obdarene oblim guzama, zbog čega su po njegovom mišljenju najljepše cure u Europi. Zamjerio im je male grudi - no to nije sve što mu je zasmetalo...

Valizadeh piše da se Hrvatice otvoreno žale na visoke pete i ostale modne dodatke te vjeruje da bi rado, kad bi im "Bog rekao da više ne moraju izgledati ženstveno", to i poslušale. Napisao je da su uglavnom drage, ali da znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritiziranju.

"Često su takve, a što su samouvjerenije, veći su izgledi da ćete naići na ove negativne osobine" napisao je da ga je veliki broj njih od samog početka kritizirao zbog fizičkih osobina i to nimalo diplomatski.

Prema njegovom iskustvu sklone su varanju i to što imaju dečka ne smeta ih u flertovanju, zbog čega savjetuje potencijalnim osvajačima da ih odmah na početku upitaju jesu li u vezi.

Pri zavođenju Hrvatica ometali su ga, priznao je, drugi zainteresirani m,uškarci i - debele prijateljice djevojaka koje je planirao zbariti. Stoga savjetuje:

"Izolirajte ih od prijateljica, pa ne biste trebali imati problema s tim da ih povalite. Poziv "Idemo u šetnju" pokazao se kao najbolji pristup".

Osim toga, primijetio je da se Hrvatice, kako se bliže 30. sve više "pretvaraju u usidjelice - njihov stav postaje grublji, sklone su igricama i neprestano vas iskušavaju", zbog čega vjeruje da su za barenje najbolje Hrvatice između 19 i 23.

Po njegovom iskustvu mnoge su zgodne Hrvatice starije od 24 godine - sponzoruše: "Možete ih nanjušiti. Besprijekrono odotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac mafijaš ili čelnik neke firme, bitno je da je veliki igrač".

Zaključio je i da se preko ljeta ne isplati kuvati cure na obali, jer je prevelika konkurencija lokalaca i ostalih turista, a zgodne cure su svjesne koliko vrijede. Ljeti je, poručuje, puno laakše povaliti curu u Zagrebu nego na moru.

Unatoč zamjerkama koje je pronašao kod Hrvatica, Daryush poručuje da su daleko bolje od Poljakinja i navodi da pomalo strahuje od navale "ljubavnih turista" u Lijepu našu.Naslovnica Mozaik
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last