Scena Mozaik

Anketa portala SD: gola Lana Jurčević poželjnija i od Severine (FOTOGALERIJA)

Pomalo neočekivano, Lana Jurčević je zasjela na prvo mjesto ljestvice Hrvatica koje bi čitatelji našeg portala najradije vidjeli gole u Playboyu, te je tako uspjela preteći čak i Severinu - vjerojatno zbog činjenice da nam se Severina, zahvaljujući najslavnijem hrvatskom kućnom porniću već ukazala gola ko' od majke rođena.

Lana je Severinu potukla ipak tek za dlaku: od nje je imala tek dva posto više glasova - točnije, 22 posto u odnosu na 20 posto.

Treće mjesto pripalo je Petri Sanader, od koje je tek 13 glasova manje dobila Nikolina Pišek. Obje su djevojke zaradile 15 posto vaših glasova.

Je li za to zaslužna Petrina nedavna izjava da bi se za potrebe uloge obnažila na sceni ili radoznalost - jer premijerova se kći od svih navedenih dama u javnosti pojavljuje najčednije odjevena - znaju samo oni koji su za nju glasovali.

Daleko iza ove četiri ljepotice ostale su, redom, Simona Gotovac (osam posto), Iva Jerković (sedam posto), Tanja Dragović (četiri posto), Vanja Halilović i Gala Svilan s po tri posto.

Maštu vam je najslabije raspirila ideja o golišavoj Fani Stipković, pa joj je pripalo tek dva posto vaših glasova.

t. s.

Naslovnica Mozaik