StoryEditorOCM
Životizmeđu 2500 kandidata odskočio cavtatski meštar od kuvače

Božo Lučić - najbolji hrvatski kuhar 2010.

Piše PSD.
29. rujna 2010. - 20:16

Šef kuhinje cavtatskog hotela Iberostar Božo Lučić, iza kojega je dugogodišnji kuharski staž, kao i uspješan rad na očuvanju autohtonih jela dubrovačkog kraja, izabran je za jednoga od najboljih ovogodišnjih djelatnika u hrvatskom turizmu.

Tako će se gospar Božo ove jeseni na tronu naći dva puta – jednom u Rovinju na proglašenju pobjednika akcije “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ Hrvatske turističke zajednice kao najbolji hrvatski kuhar 2010. godine, a drugi put u Opatiji na Hrvatskom kuharskom kupu kada će s još sedam svojih kolega svečano biti proglašen doživotnim članom Hrvatske kulinarske akademije.

- Velika je to čast i vrijedno priznanje nakon četrdeset i više godina u ovom poslu koji mi je profesija, ali i hobi – kaže cavtatski kuhar poznat po tome š...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:23