StoryEditorOCM
Hrvatskau slast!

Salmonela možda i nije najgore što nam se može naći na tanjurima - što kažete na uvozni odojak u 'umaku' od klora?

24. studenog 2016. - 17:14
odojak

Najgore sumnje hrvatskih kupaca obistinile su se posljednjih dana - na stolove nam, naime, stiže neispitana hrana slabe ili nikakve nutritivne vrijednosti. Ispada da trebamo biti sretni ako se njome ne otrujemo budući da, prema posljednjim otkrićima inspekcije Ministarstva poljoprivrede, trgovci na policama serviraju i prepakirane proizvode kojima je istekao rok trajanja.

Domaći proizvođači mesa se, donekle, i s pravom bune - nakon otkrića uvoznog mesa zaraženog salmonelom, kupci su skeptični i prema onom domaćem koje, u pravilu, prolazi rigorozne kontrole na putu do trgovine. Potrošači su, s druge strane, s razlogom na oprezu jer ispada kako, nažalost, ne jedemo samo meso sumnjive kvalitete već i povrće, sireve...

Čak i kad je meso zdravstveno ispravno, što pokazuju mikrob...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:33