StoryEditorOCM
HrvatskaTAJKUN ZA TAJKUNA

Kerum: Volija bi da dobije Trump jer je oženija našu ženu, smatram da je Slovenka ka da je i naša

4. ožujka 2016. - 13:57
Zagreb, 230413. Nevenka Becic, Jadranka Kosor i Zeljko Kerum po prvi put zajedno u Hrvatskom saboru nakon sto su osnovali Klub nezavisne zastupnice Jadranke Kosor i HGS-a. Na fotografiji: Nevenka Becic i Zeljko Kerum dolaze u sabornicu. Foto: Dragan Matic/CROPIX

Kako kampanja u SAD-u odmiče, domaći mediji pronalaze sve više sličnosti između republikanskoga kandidata Donalda Trumpa i bivšega splitskoga gradonačelnika, saborskog zastupnika i nekada najvećega privatnog poslodavca u našoj županiji – Željka Keruma.

Gospodine Kerum, ispada da vas Donald Trump kopira. Veli on, političari nikada nikoga nisu zaposlili, a ja jesam. Pa to ste i vi stalno ponavljali?
– Ma, je, je, ima san ja i dobre ideje i kampanje, ali, jebiga, mediji kontra, ti tu radiš pa znaš šta je, ali sve šta san ja govorija tako se i desilo. Evo ti se sad dešava kako san govorija da se narod zajeba s popom Grubišićem, da će se zajebat i s Mostom, i to su, vidiš, isto tako napravili. Ljudi uvik traže neki izlaz, samo teško je to pogodit, razumiš.

Kažem, vi i Tr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:58