StoryEditorOCM
Biznisotkrio je i u čemu je tajna

Njegova je kućica hit Adventa, a nećete vjerovati što prodaje: Nitko me nije shvaćao ozbiljno, ali dao sam otkaz, posudio lovu i uspio

Piše JL
6. prosinca 2017. - 17:08
fran_curkovic-041217 (1)

Jedan od najvećih hitova na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu zasigurno je sarma u pecivu. Tradicionalno hrvatsko jelo u ne baš tradicionalnom izdanju privuklo je mnoge, a vrijeme je da upoznate čovjeka koji stoji iza te ideje.

Njegovo je ime Fran Ćurković, on je voditelj kućice T&T, ujedno mladić koji je prije pola godine dao otkaz u banci kako bi se mogao posvetiti Adventu. U posao s kućicom krenuo je spontano, a na isti način sinula mu je i ideja o street sarmi, piše Jutarnji list.

- Bio sam prije nekoliko godina na večeri kod svojih roditelja i baš smo jeli sarmu. Počeli smo razgovarati o tome kako na Adventu nude samo različite varijacije kobasica, pa sam ja rekao da bi netko trebao staviti sarmu u pecivu. Nitko me nije shvatio ozbiljno - prisjeća se Fran.

Nije mu ovo prv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:39