StoryEditorOCM

Omiljena terasa Splićana ponovno je otvorila svoja vrata: uživajte u rooftop baru i pristupačnim cijenama

Piše PR
6. svibnja 2024. - 11:09

Dugi sunčani dani i ugodne večernje temperature za Splićane znače samo jedno - vrijeme je za đir do grada. Ljubitelje ispijanja dobre kave razveselit će vijest da je hotel "Cora" ponovno otvorio vrata svoje terase. 

Rooftop bar s pogledom na more osvojio je srca Splićana u rekordnom roku i postao ‘it‘ mjesto u gradu pod Marjanom. Nalazi se točno preko puta Joker centra, u srcu splitske poslovne zone, a do njega vodi panoramski lift, koji je postao prava atrakcija. 

image


 

Nikola Vilic/Cropix

Lokacija je idealna za poslovne razgovore, romantične susrete, prijateljska druženja ili jednostavno uživanje u miru i lijepom ambijentu. Razveselit će vas i pristupačne cijene te dva sata besplatnog parkinga za posjetitelje. Iako se bar nalazi na samom vrhu hotela, njegove cijene ostale su na zemlji i pristupačne za domaće goste. 

Sigurni smo da će Cora Caffe uskoro postati vaše omiljeno mjesto za ispijanje pića prije posla i za vrijeme pauze, ali i za opuštena druženja u večernjim satima. Radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 22 sata, a nećete se morati ni živcirati oko pronalaska parkinga i slobodnog mjesta. Osigurano je više od pedeset parkirnih mjesta, a vjerojatno ćete i gore, na terasi, u ponudi od pedesetak sjedećih mjesta naći i stol za sebe, bilo da ste sami ili u društvu.

image


 

Nikola Vilic/Cropix

Uživat ćete u jednostavnom i luksuznom interijeru reducirane elegancije s umjetničkim potpisom arhitektonskog ureda Ateliera "Šverko i Šverko", uz grafičku pratnju dizajnera Damira Gamulina iz studija "Organizirano Oblikovanje" iz Zagreba. Očekuje vas vrhunska kava te velik izbor likera i alkoholnih pića. Naravno, za ljetne večeri tu su i razni kokteli, od Mojita, Long Island Tea, Aperola, Cuba Libre, Huga, do Margarite.  

image


 

Nikola Vilic/Cropix

Sigurni smo da nećete pogriješiti s našom preporukom i nadamo se da smo riješili vašu dilemu oko odabira lokacije za današnji izlazak. Uživajte u pogledu na najljepši grad na svijetu, otvorenoj terasi, finom ambijentu, dobroj kavi, širokom izboru pića, atraktivnom pogledu, besplatnom parkiranju, blizini središta grada i normalnim cijenama. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 05:38