StoryEditorOCM
PanoramaUKRALA SRCE PA NOVCE

‘Zgodna žena‘ prvo zavela, a potom nadrogirala pa opljačkala vozača minibusa; nesretnik joj nije bio prva žrtva

Piše mozaik sd
14. svibnja 2024. - 16:22

Nesvakidašnji slučaj dogodio se krajem travnja na Tajlandu;  žena je zavela vozača minibusa, potom ga drogirala i opljačkala. Nesretnik je nemili događaj prijavio policiji, a Rotsukon Mesomsak (59) se nekoliko dana kasnije predao, javlja AP.

Sin Jindanet (68) ženu je sreo u vožnji, a ona ga je pozvala na piće. Žrtva nije imala pojma da se u čaši piva nalazi tableta za spavanje. Vozač je pronađen bez svijesti, nakon čega je prevezen u bolnicu na ispiranje. Nakon što se oporavio, podnio je prijavu policiji. Zaštitari su pregledali snimke CCTV-a i vjeruje se da je Jindanet izdvojen zbog svojih godina i nakita koji je nosio.

“Vidjela je ogrlicu, prsten i amajliju, možda ga je dugo promatrala. Sprijateljila se s njim, drogirala ga i opljačkala”, objavljeno je, piše Telegraf

Lokalni mediji osumnjičenu opisuju kao "zgodnu ženu", a predala se 6. svibnja tvrdeći da "osjeća pritisak policijske istrage". Navodno je priznala da je drogirala vozača, nakon čega je otišla taksijem u svoju rodnu pokrajinu Samut Prakan. Tvrdi da je većinu ukradenih predmeta, osim amuleta, prodala kako bi otplatila kockarske dugove u Kambodži, prenosi AP.

Policija istražuje je li Mesomsak na isti način "operirala" i u drugim provincijama Tajlanda. Nedavno je izašla iz zatvora zbog sličnih zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 08:46