StoryEditorOCM
PanoramaJEDNOSTAVNO

Saznao se ključni trik princeze od Walesa kako bi bila sigurna da je ne prepoznaju na tajnim izlascima

Piše MOZAIK SD
30. srpnja 2023. - 11:28

Princeza od Walesa jedna je od najpoznatijih osoba na svijetu, redovito je fotografiraju s Williamom na kraljevskim događajima, ali ima trik koji joj omogućuje da uživa u slobodnom vremenu i nezapaženo. Kada se članovi kraljevske obitelji pojave u javnosti, to je obično za zakazani ili službeni događaj - ali oni su ipak samo ljudi i uživaju biti što normalniji kad mogu.

image

Princeza od Walesa

Jack Hill/Afp

Poznato je da Kate voli umjetnost, a kraljevska autorica Tina Brown objašnjava da sama ide u muzeje i umjetničke galerije daleko od medijskog blještavila odlazeći rano ujutro. Kreće rano kako bi tamo bila oko 8 ujutro i to prije nego što bi stigli građani.

Pišući u svojoj knjizi, "The Palace Papers", Tina Brown izjavila je da se Kateini solo izlasci obavljaju kako bi se "nahranila njezina duša", kao i omogućilo joj da slobodno izađe i radi neke stvari u kojima uživa. Iako trikovi idu u Kateinu korist, jednom ju je na izložbi Davida Hockneyja na Kraljevskoj akademiji primijetio iznenađeni obožavatelj kraljevske obitelji. Kate je navodno tada rekla : "Nedostaje mi moja povijest umjetnosti."

Kate (41) je studirala umjetnost na Sveučilištu St Andrew‘s, diplomirala je 2005. godine.

image

Princeza od Walesa

Justin Tallis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 21:35