StoryEditorOCM
Panoramapogledajte video

Jedna je mama dva dana nakon poroda pokazala trbuščić da vide što mogu očekivati. Oduševila je svojom iskrenošću

Piše MOZAIK SD
24. kolovoza 2023. - 22:27

Majke znaju što za njihovo tijelo znači proći kroz devet mjeseci transformacije. Gotovo svaki dio tijela se mijenja, ali trbuh, naravno, najviše, piše avaz.ba.

Kako bi to pokazala, tiktokerica Melissa Desm objavila je video u kojem je pokazala kako se njeno tijelo mijenjalo od porođaja do postporođajnog mjeseca.

@melissadesm My body was able to do an incredible thing but I would be lying if I said I was comfortable in my post-partum body. And that’s ok. It’s ok to want your pre-pregnancy body back. I was always curious to see how women’s bodies changed post-delivery. Here’s mine. #postpartum #laboranddelivery #pregnancy #pregnancytok #newmom ♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra

- Moje je tijelo moglo učiniti nevjerojatnu stvar, ali lagala bih kad bih rekla da mi je nakon poroda bilo ugodno u svom tijelu. I to je u redu. U redu je željeti svoje tijelo prije trudnoće. Uvijek me zanimalo kako se žensko tijelo mijenja nakon poroda. Ovo je moje - napisala je ispod videa koji je u kratkom roku postao viralan i trenutno ima gotovo četiri milijuna pregleda.

Njezin realističan prikaz ženskog tijela nakon trudnoće oduševio je njezine pratitelje na društvenim mrežama koji su imali samo komentare podrške.

“Hvala vam na ovome, danas je internet pun tih savršenih mama i njihovih ravnih trbuščića gotovo odmah nakon poroda, iako dobro znamo da je to vrlo rijetka pojava. Ovo bi svaka mama trebala vidjeti da zna što može očekivati‘‘, samo je jedan od tih komentara.​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 21:31