StoryEditorOCM
DubrovnikUPISI U TIJEKU

Dubai, Chicago, Beč, Budimpešta i mnogi drugi gradovi ali i svjetski Dubrovnik imaju Malca Genijalca.

Piše Dv
10. kolovoza 2021. - 14:26

Ako imate dijete/djecu u dobi od 3 do 12 godina vrijeme je da ga upišete u školu Malac Genijalac.

Ova međunarodna škola nudi najbolje od najboljeg. Programi koje provodi su pomno birani i nude kvalitetu na svjetskoj razini.

MENTALNA ARITMETIKA

Osnovni program je Mentalna aritmetika za djecu od 4 do 12 godina. 

Mentalna aritmetika je japanska disciplina, a ova škola radi upravo po originalnom Hikari programu s japanskog instituta Tomoe Soroban iz Tokija.

Znanstveno je dokazano da je mentalna aritmetika najbolji trening za mozak, u Japanu je uvrštena u kurikulum kao obavezni predmet u nižim razredima osnovne škole, a učenjem discipline razvijaju se koncentracija, pažnja, pamćenje, fotografsko pamćenje, logičko razmišljanje i zaključivanje, vizualizacija, mašta, samopouzdanje.

image
Malac Genijalac

NUMICON

Numicon je program koji ova škola nudi za djecu od 3 do 6 godina i uveo se upravo kao pripremni program za mentalnu aritmetiku. Numicon su osmislili stručnjaci s Oxforda i dobio je 2015. godine nagradu za najbolju matematičku metodu na svijetu. 

Programom se postiže rani razvoj predmatematičkih vještina, a djeca uz pomoć Numicon oblika usvajaju osnovna znanja o brojevima.

image
Malac Genijalac

SUPER UM

Kruna mentalnog računanja je mentalna matematika. Program je nadogradnja na mentalnu aritmetiku ali ga mogu upisati sva djeca od 10 do 17 godina koja imaju afiniteta prema matematici.

Diljem svijeta se uči mentalna matematika ali i ovdje je škola Malac Genijalac jedna od najboljih u svijetu. Dubrovački Malci moći će ovaj program pohađati od sljedeće godine.

NASTAVA

Nastava se odvija u specijaliziranim prostorima škole Malac Genijalac. Djeca uče na zabavan način kroz igru i u veseloj atmosferi. U grupicama je maksimalno 12 polaznika, a na Numiconu 8. Njeguje se individualan pristup svakom djetetu, a učiteljice su visokoobrazovane iz redova obrazovanja s certifikatom za navedene programe.

image
Malac Genijalac

Škola Malac Genijalac nalazi se na adresi Dr. Ante Starčevića 20 u Gružu.

Prijavite svoje dijete na besplatan probni sat putem linka i sami se uvjerite u kvalitetu programa.

Prijave se za probni sat putem web stranice www.malacgenijalac.hr na kontakt broj 0995324884, na mail dubrovnik@malacgenijalac.hr. 

02. svibanj 2024 13:15