StoryEditorOCM
DubrovnikLAŽNI PROFIL ZLATARNE |

PRIPAZITE Prevara s konavoskim nakitom, iz Zaksa upozorili ‘nagrađene‘ da ne nasjedaju

Piše DV
13. veljače 2021. - 14:27

Zlatarne Zaks na svom su Facebook profilu upozorile na pojavu lažnog Zaks profila na Facebooku i Instagramu koji osobama šalje poruke da su osvojili nagradu na Valentinovskom giveawayu, odnosno na dar set konavoskog nakita.

- Molimo vas da pripazite ako dobijete takvu poruku. Ni slučajno nemojte davati svoje osobne podatke, a posebice podatke o bankovnom računu!!! Ako ste ih ipak dali, odmah nazovite banku kako bi vam blokirala karticu. Naš giveaway traje do 14.2. i mi ćemo objaviti dobitnika na našem profilu. Lažne profile smo prijavili Facebooku i nadamo se da će uskoro biti uklonjeni. Molimo i vas da ih prijavite ako vam pošalju poruku. Hvala puno na pomoći! - pišu iz Zaksa o nagradnoj igri koju su uoči Dana zaljubljenih pokrenuli kako bi najsretniju dobitnicu nagradili konavoskim nakitom.

-Ovog Valentinova slavimo ljubav prema Zaks tradicijskom nakitu! Povodom ove romantične prigode želimo nekoga od vas nagraditi setom Konavoskog nakita u srebru ili pozlati.Pravila nagradnog natječaja su sljedeća: zapratite Zaks profil, s emojima nam opišite kako se osjećate kada nosite vaš omiljeni nakit te označite jednu osobu koja bi željela sudjelovati u giveawayu.

Nagradni natječaj je otvoren do 14.2.2021. u 23:59, nakon čega proglašavamo jednog dobitnika/cu Konavoskog seta po izboru - u bubanj ulaze prijave sa Zaks Facebook i Instagram stranice. Želimo vam puno sreće! Veselimo se vašim zanimljivim komentarima - napisali su na pravom profilu Zaksa.

U međuvremenu se nekolicina Dubrovčana i Konavljana požalila na poruke s tobožnjeg Zaksova profila u kojima se od njih traže osobni podaci i broj kreditne kartice, pod izlikom da su dobili nagradu. O svemu su javnost obavijestili i putem FB grupe Zavazda Konavle.

24. svibanj 2024 09:06