StoryEditorOCM
DubrovnikGRADSKO VIJEĆE

Dubrovački vijećnici raspravljat će o planu upravljanja pomorskim dobrom i kreditu za gradnju Doma za starije

Piše M. R. K.
16. ožujka 2024. - 20:23

Dubrovački gradski vijećnici sastat će se u utorak. Na dnevnom redu  predviđena je rasprava o novom kreditu u iznosu od 5,8 milijuna eura kod OTP banke za projekt gradnje Doma za starije i nemoćne u Dubrovniku. Predviđena je također i rasprava o Prijedlogu plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Dubrovnika za razdoblje 2024. – 2028. godine. Što predviđa ovaj Plan koji čekaju svi nekadašnji ovlaštenici koncesijskih odobrenja na plažama i pomorskom dobru, nije navedeno među materijalima koji su dostavljeni na javni uvid prije sjednice.
Također, tu je i točka dnevnog reda Prijedlog odluke o provedbi Participativnog budžetiranja za Grad Dubrovnik i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnim parkiralištima na području Grada i odluke o davanju prethodne suglasnosti na izmjene Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama na području Grada Dubrovnika.

Vijećnici će odlučivati i o davanju suglasnosti na prijedlog teksta ugovora o kapitalnoj pomoći za izgradnju groblja Dubac, a odlučivat će se i o imenovanju ravnatelja/ice Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik.

Dnevni red pogledajte OVDJE. 

28. travanj 2024 00:51