StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoZADNJA MJESTA ZA ODLAZAK NA EURO 2024.

Nogometni raj na EURO 2024. u Njemačkoj s Elite Travel-om!

Piše PROMO
7. svibnja 2024. - 10:13

Za sve istinske ljubitelje nogometa i naših Vatrenih, krajnje vrijeme je da se pripremite za spektakl godine! Elite Travel s ponosom najavljuje svoju ekskluzivnu ponudu za Europsko prvenstvo u nogometu 2024. u Njemačkoj (https://www.elitetravel.hr/hr/euro-2024/) !

Jeste li spremni biti dio povijesti dok pratite Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na njihovom putu do vrha Europe? Sada je vaša prilika da budete tamo!

 

Elite Travel je osigurao polaske za neke od najatraktivnijih utakmica u grupnoj fazi ovoga prvenstva. Prvi polazak namijenjen je za utakmicu Španjolska – Hrvatska u Berlinu, i organiziran je iz Zagreba (https://www.elitetravel.hr/hr/euro-2024/euro-2024-spanjolska-hrvatska-berlin/) i Splita (https://www.elitetravel.hr/hr/euro-2024/euro-2024-spanjolska-hrvatska-berlin-iz-splita/), dok je drugi polazak namijenjen za susret Hrvatska – Italija (https://www.elitetravel.hr/hr/euro-2024/euro-2024-hrvatska-italija-leipzig/) u Leipzigu s polaskom iz Zagreba.

Ukoliko imate svoje karte za utakmicu, svakako osigurajte prijevoz i smještaj uz Elite Travel jer je vrijednost za novac odlična.

 

Putujte avionom udobno i sigurno, bez brige oko transfera ili dolaska do smještaja, te bez 15-satnih vožnji u jednom smjeru. Vaš voditelj putovanja čeka Vas već na aerodromu. Nakon slijetanja čeka Vas transfer do Vašeg kvalitetnog hotela na centralnoj lokaciji, a na Vama je samo da odjenete kockice i uz pjesmu krenete na ovaj fantastičan EURO 2024.!

 

Ako ipak niste uspjeli osigurati svoje karte za utakmice, svejedno krenite putem Njemačke jer ćete tamo sigurno doživjeti vrhunsku navijačku atmosferu gdje navijači iz cijele Europe u dobrom raspoloženju dolaze bodriti svoje momčadi.

 

Jedinstveni događaj u veličanstvenom Berlinu jest da će poznata Brandenburška vrata biti uokvirena kao gol, a ispred njih će biti najveća fan zona sa velikim ekranima na kojima će se prenositi utakmice gdje će deseci tisuća navijača bodriti svoje reprezentacije!

 

U Leipzigu je fan zona samo nekoliko stotina metara od Vašeg hotela, tako da je navijačko veselje na pješačkoj udaljenosti! Odlična prilika za uživanje u njemačkom pivu, dok u izvrsnoj atmosferi slavimo pobjedu!

 

Doživite pulsirajuću energiju Europskog prvenstva u nogometu u samom srcu Njemačke. Zaronite u bujicu boja, zvukova i strasti dok se navijači okupljaju iz svih krajeva Europe.

Zbog ograničenog broja mjesta na aranžmanima požurite i osigurajte svoje mjesto već danas!

09. svibanj 2024 10:14