StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetistina u lice

Poznati političar šokirao izjavom o vlastitom drogiranju: ‘Pa što. Sve je to s**nje‘; Progovorio je i o bračnoj nevjeri

Piše vijesti sd
23. studenog 2023. - 12:26
Nitko se ne drogira, a ecstasy kupiš na ulici za četiri eura, kazao je među ostalim u svom ‘priznanju‘ Čedomir Jovanović (ilustracija)Afp

Budući da su u Srbiji najavljeni izbori, situacija i retorika polako se zagrijavaju i zaoštravaju, kako od predstavnika vlasti, tako i od drugih političara.

Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, istaknuti akter političkog života duže od 20 godina, koji je bio važni član Vlade Zorana Đinđića, dao je intervju za Alo TV koji je zaprepastio dio javnosti.

U tom intervjuu, čiji se dijelovi prenose i na društvenim mrežama, Jovanović je bez dlake na jeziku govorio i o nekim tabu temama kao što su konzumacija droga i bračna nevjera.

image

Čedomir Jovanović bio je uobičajeno provokativan i izravan

Afp

S obzirom na činjenicu da je Jovanović javno govorio o tome da je konzumirao opojne droge, voditeljica ga je pitala je li to istina i koje je droge konzumirao.

"Pa što. Sve je to s**nje. Kao nitko nije probao, nitko ništa. A onda u Valjevu policija zaustavi 30 vozila, od njih 30 koji su testirani 27 pozitivno na narkotike. Nitko se ne drogira, a "ekser" (ecstasy) kupiš na ulici za 500 dinara (4,20 eura). Nitko nije ništa probao, svi volimo svoje žene, sve je super. Onda legnu u krevet, ona pita: ‘Da li me voliš‘ on pomrljavi "Volim", a onda se ona ‘t***ači‘ s nekim s posla, a on sa sekretaricom", rekao je Jovanović.

Videosnimka izjave uskoro je postala viralna na društvenim mrežama, a brojni korisnici ostali su zgroženi ovom izjavom smatrajući kako je neprimjereno da se kandidat na izborima ovako izražava. Međutim, bilo je i onih koji su ovu Jovanovićevu izjavu podržali, rekavši da je to "najbolja predizborna kampanja", piše Klix.ba.

Je li Jovanović s tom izjavom pogodio "usridu" ili "uništa", najbolje će se vidjeti uskoro prema izbornim rezultatima. A da je pogodio taknuvši u društvene tabue, vidi se po reakcijama.

image

‘Kao nitko nije probao, nitko ništa. A onda u Valjevu policija zaustavi 30 vozila, od njih 30 koji su testirani 27 pozitivno na narkotike‘, rekao je Jovanović (ilustracija)

Afp
27. travanj 2024 15:52