StoryEditorOCM
Crna kronikaKLEVISA YMERI

Ovo je Albanka koja je skrivila prometnu nesreću na Ratcu u kojoj su poginuli brat i sestra iz Gradca

Piše D. v.
15. travnja 2024. - 11:32

Poznat je identitet 29-godišnje albanske državljanke koja je skrivila prometnu nesreću u kojoj su prošli tjedan živote izgubili Katarina i Stjepan Đerek, brat i sestra iz Gradca. Kako je potvrđeno od izvora iz dubrovačkih pravosudnih krugova, riječ je o Albanki Klevisi Ymeri.

Nakon prometne nesreće 9. travnja zadržana je u Općoj bolnici Dubrovnik, gdje je bila na promatranju nakon lakših ozljeda, a po puštanju iz bolnice je i uhićena te privedena na ispitivanje.

Do prometne nesreće je došlo kad je Ymeri, koja je upravljala BMW-ovim terencem slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao Stjepan Đerek.

Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji Stjepan Đerek, kao i njegova 19-godišnja sestra Katarina.

Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je 12. travnja, uz kaznenu prijavu, privedena Klevisa Ymeri (1995.) zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku predložilo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičene, a sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio joj istražni zatvor.

Ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, često vrlo provokativnim, čini se da Ymeri vodi lagodan život koji će sad zamijeniti zatvorskim smještajem.

24. travanj 2024 11:03