StoryEditorOCM
ZabavaKAD TE NEĆE

Kupila vreću krumpira a podvalili joj fini domaći kamen, idealan za pečenje i kuhanje.... Namjerno ili slučajno?

Piše dv
25. kolovoza 2022. - 21:56

Na sitna ‘varanja‘ od strane trgovaca smo već i naviknuli ali ova gospođa je nedavno dobila mačka u vreći prilikom kupovine krumpira, prenosi Slobodna Dalmacija.

Naime, Zagrepčanka koja s obitelji ljetuje na zadarskom području, ostala je nemalo iznenađena kada je krenula pripremati ručak. Posegnula je u vreću krumpira koju je nedavno kupila u jednom hrvatskom trgovačkom lancu, ali umjesto krumpira iz nje je izvukla - kamen! Potom još jedan, piše net.hr. Krumpir je kupila u jednom supermarketu u Benkovcu.

-Prije nekoliko dana išli smo u veću nabavku. U malim "morskim" dućanima sve je toliko skupo da nužno krenete u one malo veće. Između ostalog, kupili smo i vreću krumpira. Uobičajeno dođeš doma, odlažeš stvari i trošiš kako ti što zatreba ili ti dođe pod ruku. Jučer, pri dnu vreće izvlačim, ni manje ni više, nego dva poveća kamena. Zanimljivo, bili su baš u boji krumpira i slične veličine. Sumnjam da je slučajno, ispričala je za net.hr.

‘Ni po jada‘ da dan prije nije u jednom drugom trgovačkom centru kupila usisavač vrijedan oko 100 eura. 

Kupljen je baš za godišnji odmor u vikendici, a da tipke za paljenje i gašenje te za izvlačenje spremnika nisu ispravne shvatila je naknadno. Kad je zvala centar savjetovali su je da kućanski aparat odnese na servis. Tko je ikad čuo za garanciju...

Što je sljedeće?

02. svibanj 2024 08:38