StoryEditorOCM
Zabava‘OBUKLA SE MALA...‘

Ako se mislite jesu li preširoke, nisu! Pogledajte kako je Severina ‘isfurala‘ omiljeni ljetni modni komad. Nezgodan je jedino radi wc-a, zbog svega ostalog ga obožavamo

Piše dv
7. lipnja 2022. - 16:30

Nose se na posao, večernje zabave, a dobar su izbor i za vjenčanja, kombinezoni su ultimativni komad kojeg obožavamo neovisno o godišnjem dobu, a posebno je ugodan za nošenje na visokim temperaturama, piše Gloria.

I istina je.

Kombinezon riješava i "muku kombiniranja", u jednom komadu smo sve "pokrili", ostaje samo izabrati odgovarajući nakit i obuću.

Kombinezoni su modni "must have" već nekoliko sezona, a ove ga, čini nam se, ima u najrazličitijim opcijama, krojevima i dezenima.

Popularni "oversized" primio se na sve, pa tako i na kombinezone. Većina nas bi se mislila oko modela s preširokim nogavicama, a Severina je objavom na Instagramu pokazala da se i on može itekako dobro "isfurati", kako se u modnom žargonu rado kaže.

A objavljenu fotografiju "krstila" je komentarom: Obukla se mala u široke gaće...

Upravo model kombinezona sa širokim nogavicama nosila je na modnom snimanju u Splitu danas i Iris Livaja, koju je na Voćnom trgu snimio naš fotoreporter.

Sunce žeže, njoj ne smeta: pogledajte fotografije raspoložene Iris Livaje s Voćnog trga, pozirala nam je na vespi kakvu je oduvijek željela: Bila mi je san snova, htjela sam je voziti, ali mi moji nikad nisu dali!

Splitska pjevačica kombinezon je odabrala za đir po Madridu. Budući da po stranim gradovima "nemilice špartamo", sportska kombinacija s tenisicama najlogičniji je izbor.

Međutim, i u varijanti s ravnim ljetnim sandalama, izgledao bi sjajno.

A ako vas, osim Sevinog kombinezona, zanima i postav muzeja Thyssen-Bornemisza kojeg je posjetila, pjevačica je osigurala video razgled.

 

04. svibanj 2024 08:36