StoryEditorOCM
Splitneobična sudbina

'Zarađivala sam i po 500 eura na dan, ali znala bi to odma potrošit u restoranu': Splićanka modnu pistu zamijenila kužinom - i uspjela!

31. prosinca 2017. - 14:22
galerija_food12-130415.JPG

Je li nervozna po prirodi? Bogme i je, i to prilično. Cijela je kao jedan veliki živac, pa nije ni čudno i da plane kao živac kada joj netko stane na žulj. A 34-godišnjoj Splićanki Ivoni Čajo ponekad nije teško stati na žulj, posebice u ljetnom razdoblju, kada u kužini restorana stane pripremati hranu za gladež koja stiže, sjeda, naručuje, diže se, mijenja je nova, i tako kao na traci iz sata u sat, pa još iz dana u dan.

A s obzirom na to da je ona tip čovjeka koji sve želi imati pod kontrolom, nije čudo da zna skočiti kao oparena. Znate one profiće kod kojih sve mora biti cakum-pakum. E takva je Ivona, takva je bila kada je ozbiljno šetala milanskim pistama, poslije snimala modne editorijale, a onda samo ozbiljno ušetala u novi biznis, uhvativši se kruha, pogače i kutlač...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:04