StoryEditorOCM
Dalmacijavelike gužve

Split opet u prometnom kolapsu zbog radova na cesti!; Radnici Cestara: Šahtove ne možemo mijenjati po noći, to su hitni radovi!

Piše G. R.
30. ožujka 2017. - 17:28
20170330_110251

Uz šafrane i jaglace u Dalmaciji je odavno poznato da su vjesnici proljeća i radovi na prometnicama. U skladu s tim nepisanim pravilom, već se danas, zbog radova na prometnici, stvorio prometni kolaps na frekventnom križanju ulice Domovinskog rata i Ulice Slobode.

Kako doznajemo, izvodila se sanacija asfaltnog zastora, što je uzrokovalo velike gužve na tom, već ionako preopterećenom križanju.

Kolona vozila,  slijevala se lijevim trakom Ulice Slobode u smjeru Poljuda, dok je desni trak bio zatvorena zbog radova. Istovremeno, nešto dalje, na križanju Vukovarske ulice i Ulice Slobode, djelatnici „ Cestara“ mijenjali su oštećene poklopce šahtova, što je dodatno doprinijelo proljetnom kaosu na splitskim ulicama.

Radovi zamjenjivanja oštećenih poklopaca šahtova se nastavljaju i u petak na ulici Domovinskog rata, tako bi se tek sutra kroz jutro opet mogle očekivati manje gužve na ulazu u grad.

Za vrijeme radova bit će zatvorena srednja prometna traka sjevernog kolnika, u smjeru grada – potvrdio nam je to iz „Cestara“ Jakov Anterić, voditelj radova održavanja na području Splita.

Na pitanje zbog čega s radovima nisu mogli pričekati manje frekventne sate, Anterić naglašava da je u pitanju hitnost situacije kako ne bi došlo do znatnijih oštećenja puknutog šahta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:04