StoryEditorOCM
Dalmacijasezona džeparenja

Dalmatinci, oprez, lopovi vrebaju na svakom kantunu! Zabilježen niz krađa na ulici i po kafićima, no muškarac koji je pokušao opljačkati 20-godišnjaka u Splitu nije se dobro proveo

Piše PSD
5. srpnja 2018. - 12:51
osijek_djeparenje6-250811

U noći 4.srpnja oko četiri sata dok se nalazio na ulici u Hvaru 24-godišnjem državljaninu Norveške prišlo je više muških osoba. Nakon što ga je jedan od njih nešto upitao drugi muškarac ga je odgurnuo, te je tom prilikom pao na tlo nakon čega su od njega otuđili mobitel i novčanik. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 8 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Nadalje, sinoć oko 23,30 dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Splitu, 20-godišnjem državljaninu Mađarske s leđa je prišao muškarac i od njega otrgnuo i otuđio lančić. Oštećeni 20-godišnjak je muškarca zaustavio, te zadržao do dolaska policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u dva navrata tijekom lipnja na području Baške Vode i Brela provalio u ugostiteljske objekte odakle je otuđio novac. Protiv njega će se podnijet posebno izviješće u svezi navedenih kaznenih djela nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:30