StoryEditorOCM
DalmacijaLED U KOSTIMA

Rapidno padaju temperature u Dalmaciji: Zagora ispod nule, a priobalje se također bliži točki smrzavanja. Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih nekoliko dana

Piše Saša Jadrijević-Tomas
18. prosinca 2017. - 23:43

Temperature u cijeloj Dalmacij rapidno padaju, pokuzuju podaci 'Pljuska', mreže javnih i privatnih meteoroloških stanica razmještenih po cijeloj Hrvatskoj.
Trenutno je najhladnije na Biokovu, gdje se mjeri skoro -11 °C, dok je na Promini, planini sjeverno od Drniša, izmjereno -3,5 °C stupnjeva. Od naseljenih mjesta trenutno je najhladnije u Muću -1, Kninu, Drnišu, Sinju, Muću, Otoku, Bisku, Cisti Velikoj oko nule. Ni uz obalu nije puno toplije, pa Marina i Resnik mjere svega dva stupnja. U Splitu i Solinu je trenutno oko 3 stupnja, te temperatura i dalje pada. U Konavlima, Dubrovniku, Ćilipima se mjeri oko 4 stupnja. Hvar, Brač, Vis bilježe oko 5 stupnjeva, ali temperatura pada.
U Gorskom kotaru i Lici temperatre su dobrano ispod nule, baš kao i u središnjoj Istri gdje je u 22 sata u pazinu izmjereno -3,5 stupnjeva.
U našoj galeriji fotografija pogledajte trenutne temperature u Dalmaciji, te prognozu vremena za ovaj tjedan. Naša preporuka je da izvadite najdeblje jakne jer hladni val je stigao i neće tako brzo napustiti Dalmaciju i cijelu Hrvatsku.

Ukoliko želite više informacija, te 'update' temperatura i drugih vremenskih parametara, kliknite na odličnu stranicu Pljusak.com ili na tablični prikaz podataka na ovom linku: https://pljusak.com/trenutno-vrijeme-tablica.php
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:24