StoryEditorOCM
Dalmacijacrni studeni

Nova tragedija potresla stanovnike Vrgoračke krajine: policajca izdalo srce dok je ispraćao heroja i svog dragog prijatelja, preminuo na putu do bolnice

30. studenog 2017. - 15:55
jovic_sprovod6-291117

Dugo će stanovnici Vrgoračke krajine pamtiti ovaj crni studeni, kojeg su obilježile samo tragedije.

Nakon iznenadne i šokantne smrti junaka Domovinskog rata Davora Jovića, na njegovu posljednjem ispraćaju dogodila se još jedna tragedija.

Vrgoračka krajina ovakav sprovod ne pamti: više od dvije i pol tisuće ljudi na ispraćaju Davora Jovića, general Krstičević u suzama se oprostio od svog brata

Naime, tijekom sprovoda pozlilo je njegovu prijatelju, policajcu i dragovoljcu Domovinskog rata Juri Dropuliću koji je kasnije preminuo u kolima Hitne pomoći.

- Pogreb Davora Jovića, osiguravali smo s vozilom Hitne pomoći i liječničkim timom, u koloni je pozlilo jednoj osobi, koju od ranije znamo jer je imala probleme s visokim tlakom. Čovjek je doživio infarkt, krenuli smo s njim u KBC Split, no nažalost preminuo je u Ravči, na putu za Split- kazao nam je dr. Mate Kasalo, voditelj vrgoračke Hitne pomoći.

Pogreb policajcu Dropuliću, kako nam je rekao njegov zapovjednik Iko Kalajžić bit će u petak u 14 sati, u Velikom Prologu. Obitelj će primati saučešće od 13 sati u mrtvačnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:01