StoryEditorOCM
Dalmacijaprekrasan timelapse

Brač kakav još niste vidjeli: pogledajte impresivan video nastao na najvećem dalmatinskom otoku, čiji se autor za vrijeme snimanja našao u raznoraznim neprilikama

Piše PSD
20. studenog 2017. - 17:10
sutivan_panorama4-051017

Fotograf te grafički i web dizajner Božan Štambuk objavio je na YouTubeu i na svojoj Facebook stranici impresivan video snimljen na Braču.

Timelapse video koji prikazuje noćno nebo nad najvećim dalmatinskim otokom i neke od njegovih brojnih ljepota nastao je od preko 1200 fotografija, a za potrebe njegovog snimanja Štambuk je prešao preko 1000 kilometara. I to po noći, po njemu nepoznatom i nepristupačnom terenu, pri čemu se, kako navodi, 'borija sa neispavanošću i svakavim beštijama'.



Prekrasne kadrove zabilježio je po lokalitetima Zlatni Rat - Bol, Mauzolej Petrinović - Supetar, Kamenolom - Donji Humac, Skulpture kipara Frane Antonijevića - Novo Selo, Crkva sv. Nikole - brdo Kruška kraj Selca, Mirje - Postira, Samostan Blaca - Pustinja Blaca, Koloč - Nerežišća. Fotografije zapravo nije snimao za timelapse nego za izložbu "2017: Odiseja Brač", ali evo ga pred nama i mora se priznati da je uistinu dojmljiv. Pogledajte i guštajte!

 


.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:21