StoryEditorOCM
Dalmacijanjima nitko neće ukrasti PIN

Ovdje pljačkaši neće omastiti brk: pogledajte kojeg se genijalnog trika dosjetio ovaj par dok je podizao novac s bankomata

Piše M.Dr.
9. rujna 2017. - 23:47
dnevna doza

Znate onaj osjećaj kad odete do bankomata, pa se sve nekako skrivate, rukama pokrivate bankomat i brojke na ekranu da slučajno tko ne bi vidio vaš PIN broj?

Zrelije generacije uglavnom imaju više problema kad podižu gotovinu s bankomata, većinom ne vole od tamo podizati keš, pa šalju nekog drugog, a ako su baš primorani otići, uglavnom uvijek idu u paru, pa jedan pazi dok drugi diže novce.

Upravo jedan takav primjer stiže iz Trogira, objavljenog na Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca, gdje gospođa utipkava PIN broj i čeka na svoju gotovinu, a gospodin pored nje ogrnuo je jaknom i pazi da lozinka ostane tajna i samo za njihove oči. Naravno, valja napomenuti i onaj faktor sunca, od kojeg se ne vidi ekran, pa je ovakvo nešto zaista nužno, al' svakako izgleda čudno.

- U pitanju su očito veliki šoldi dobiveni mitom, zaštita je na fizičkom i psihičkom nivou zadovoljena - našalili su se neki.

- Sigurno ima njemačku mirovinu - komentirali su drugi.

- Tko zna čiju karticu pegla? - zapitao se jedan.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:28