StoryEditorOCM
DalmacijaNJEGA NE ŽELITE NA TULUMU

Pijani Višanin u 'provodu' života: upao na zabavu, goste polijevao grahom, zaštitare brudetom, a policajca grizao!; 'Zatekli smo ga kako skače po dvorani i unosi se ljudima u lice'

25. svibnja 2017. - 12:37

Nešto manje od 1800 kuna morat će platiti 39-godišnji Davor M. iz Visa, i to zato što se na javnom mjestu ponašao na naročito drzak i nepristojan način narušavajući mir građana te zato što je omalovažavao zakonita naređenja službenih osoba.

Presudio je tako Prekršajni sud u Visu. Davor je, po presudi, 29. listopada prošle godine u Podšpilju u zadružnom domu došao vidljivo alkoholiziran na javno okupljanje kulturno - zabavnog karaktera "Sabatina 2016" koju je organizirala udruga "Lavurat za poja".

Unutra je bilo 200-tinjak osoba, a on je počeo obilaziti stolove za kojima su neki od posjetitelja sjedili te je uzimao njihova pića, gurao je one koji su plesali u tom trenutku, skidao je ljudima naočale s glave, unosio im se u lice, trčao nekontrolirano po dvorani...

Organizator mu je prišao i upozorio ga da prestane, no on je u jednom trenutku došao do lonca s grahom te je napunio posudu i njome mahao uokolo tako da je graha bilo posvuda. Kad su pozvani zaštitari, pijani ih je 39-godišnjak počeo polijevati brujetom. Potom je pozvana policija. Jedan od policajaca ispričao je na sudu da su Davora zatekli kako kako skače po dvorani, štipa i provocira goste te da su mu zapovjedili da prestane. On ih nije poslušao te se počeo naguravati s njim i kolegom pa su ga krenuli obuzdati.

Tijekom initervencije alkoholizirani je Višanin ugrizao jednog policajca za kažiprst desne ruke i udario ga u desno koljeno. Naposljetku su ga ipak uspjeli svladati i privesti u postaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:53