StoryEditorOCM
Dalmacijaprognoza - idealna

Proljeće u punom sjaju: narednih dana sunčano i iznadprosječno toplo, nema izgovora da ostanete kod kuće!

Piše PSD
30. ožujka 2017. - 10:37
sunce_split9-250317.JPG

Kao i veći dio ovoga mjeseca, i njegovi posljednji dani proći će u iznadprosječnoj toplini, a mnogima ugodno vjerojatno će biti i početkom travnja. Pritom će prevladavati sunčano, ali većinom ipak ne i ovako vedro kao u prvom dijelu ovoga tjedna, javlja HRT

U Dalmaciji pretežno sunčano ili vedro te danju ugodno toplo. Uz obalu će ujutro puhati slaba do umjerena bura, a tijekom dana zapadnjak, prema otvorenome moru sjeverozapadnjak. Jutro toplo, a dnevna temperatura uglavnom od 21 do 23 stupnja. 

Slično se očekuje i na krajnjem jugu Hrvatske gdje će također biti sunčano te danju ugodno toplo. Ujutro i prijepodne uz obalu umjerena do jaka bura, zatim prema otvorenome moru sjeverozapadnjak koji mjestimice može biti i jak. More malo do umjereno valovito, a vidljivost dobra. 

Na Jadranu idućih dana pretežno sunčano i danju ugodno toplo. U nedjelju na sjevernom dijelu uz više oblaka ponegdje može pasti i malo kiše. Ujutro će puhati slaba do umjerena bura, tijekom dana zapadnjak i sjeverozapadnjak, a u subotu će zapuhati jugo koje će u nedjelju mjestimice biti i jako.

Dakle, idućih dana i dalje se očekuje pretežno sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme s temperaturom zraka uglavnom od 18 do 23 stupnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:07