StoryEditorOCM
Dalmacijašteta od 80 tisuća kuna

Policija potvrdila: Britanac priznao da je zapalio automobile u Omišu

24. kolovoza 2016. - 14:26
izgoreni_automobil1-120416

Omiška je policija uhitila 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije koji je osumnjičen da je u prvim satima utorka zapalio osobni automobil koji je u potpunosti izgorio, dok su druga dva vozila nagorjela te tako prouzročio materijalnu štetu od 80 tisuća kuna doznaje se iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Britanac je na parkiralištu u Omišu u utorak oko 2 sata zapalio unutrašnjost Renault Clia koji je bio parkiran bez registarskih oznaka. Kako su u blizini bila parkirana dva VW Golfa plamen je zahvatio i njih prouzročivši materijalnu štetu u iznosu od 80 tisuća kuna. Jedan od Golfova puno je lošije prošao u požaru jer je materijalna šteta na njemu veća nego na drugom vozilu.

Policiji nije dugo trebalo da uhite Britanca koji je, kako se neslužbeno doznaje, priznao kazneno djelo, te odmah platio nastalu štetu. Policiji nije znao objasniti zašto je to napravio jer nije bio pod utjecajem alkohola. Na parkiralištu je bio sa nekoliko svojih prijatelja, a s obzirom da je materijalnu štetu nadoknadio protiv njega će se voditi redovni postupak zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:52