StoryEditorOCM
Dalmacijatour po dalmaciji

Karamarko u Makarskoj: Nećemo u EU s Titom, Račanom i sličnima

Piše PSD.
19. veljače 2013. - 21:29
Apeliram na jedinstvu stranke i domoljublju. Pokažimo snagu i pobijedimo ih na lokalnim izborima. Na parlamentarnim ih više ne će biti. Ne ćemo u EU s Titom, Račanom i sličnima, koji nisu ni htjeli hrvatsku državu, a danas sve hrvatsko relativiziraju, nego s onima koji su njene temelje ispisali imenom i prezimenom, predvođeni dr. Tuđmanom i našim braniteljima - rekao je Tomislav Karamarko, prvi čovjek HDZ-a na 23. obljetnici osnutka stranke za Makarsku i njeno primorje, proslavljenoj u hotelu Meteor. Mislio je na pobjedu nad sadašnjim vladajućim strankama, čiju je politiku ocijenio "smećem", poput kreditnog rejtinga Hrvatske.

Vlast uništava, devastira Hrvatsku i vrijeme je da je ne vode oni koji je nisu željeli ni voljeli, naglasio je Karamarko.

- Zar ne osjećate atmosferu 89.g. i 90.g.? Domovina je ugrožena! HDZ je respektabilna snaga koja može pobijediti i voditi Hrvatsku - ulijevao je snagu okupljenom članstvu.

Kaže kako je HDZ jedina stranka koja je prošla svoju katarzu i upitao kada će biti uhićeni lopovi iz ostalih stranaka, ne navodeći ih poimence. Demantirao je izvješća nekih medija sa skupa u Omišu da je prejudicirao sadašnjeg gradonačelnika Makarske dr. Bebeka kao budućeg kandidata prije nego ga je GO HDZ Makarska izabrao. O kandidatima odlučuju ljudi na terenu, odgovorio je.

O napretku Makarske, projektima, omasovljavanju stranke govorio je gradonačelnik dr. Marko Ožić Bebek. Ivan Ivanda spomenuo se utemeljitelja i teških dana osnivanja stranke. Župan Ante Sanader također je kritizirao aktualnu vlast i naveo primjer "skidanja" Joška Lelasa s mjesta direktora Hotela Makarska, najuspješnije hotelske kuće, jer je Hrvat i hadezeovac.

Ana Dragičević
Ivo Ravlić / Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:14