StoryEditorOCM
Dalmacijaunatoč kiši

Linić planuo i u Kaštelima

Piše PSD.
12. veljače 2013. - 21:44
Najavio je uvođenje novih poreza, povećao je PDV na 25 posto, građanima svaki dan "prijeti" novim nametima... Očekivano, na najvećem kaštelanskom karnevalu koji je pred nekoliko tisuća ljudi održan u Donjim Kaštelima glavom je platio glavni krivac - ministar Slavko Linić.

Nije mu bilo lako, vjerojatno ga je zbog svega uhvatila muka, pa su ga donjokaštelani sjeli na wc-školjku a pred njega postavili kontejner, ni više ni manje nego s natpisom "EU".

Današnjim spektaklom na kojemu su nazočili brojni gosti iz cijele Hrvatske, ali i Italije i Slovenije službeno su završile pokladne svečenosti u Kaštelima a organizaciju današnjeg karnevala odradila je KKU-Poklade koja je zadnjih deset dana organizirala i brojna događanja povodom 200. godišnjice maškaravanja u gradu podno Kozjaka.

Veselu karavanu danas su u Kaštelima činile čak 52 maškarane točke među kojima je bio i Kerum, Zakon braće - Sanader i Čačić, Pauk služba i brojni drugi. Maškarani bal do sitnih jutarnjih sati priređen je pod šatorom na Plavom Jadranu u Kaštel Starom.

JAKOV ŽARKO
SNIMIO: ZVONIMIR BARIŠIN/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:24