StoryEditorOCM
OtociKUPCI PRED VRATIMA

Jedna od najbogatijih hrvatskih obitelji u svijetu prodaje skriveni otočni biser, ima tri zvjezdice, a vrijedi milijune

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
21. svibnja 2024. - 14:03
Hotel u Pomeni ima kategoriju od tri zvjezdice, izgrađen je 1978. godine te obnovljen 1996. i 2004.Božidar Vukičević/Cropix

Jedini hotel u nacionalnom parku i na cijelom otoku, onaj na Mljetu, oglašen je na prodaju.

Objavila je to Colliers Hrvatska, kompanija za profesionalne usluge i upravljanje investicijama.

Kako se navodi na njihovim stranicama, dubrovačka tvrtka "Jadranski luksuzni hoteli", vodeća grupa s portfeljem luksuznih hotela i vila na dubrovačkom području Hrvatske, objavila je prodaju "Odisej" na Mljetu. Podsjetimo, riječ je o kompaniji u vlasništvu iseljeničke obitelji Lukšić koja slovi za jednu od najbogatijih hrvatskih obitelji na svjetskoj razini.

Hotel u Pomeni ima kategoriju od tri zvjezdice, izgrađen je 1978. godine te obnovljen 1996. i 2004., a nudi udobnost gostima s 155 soba i dva luksuzna apartmana, zauzimajući ukupnu površinu od 8738 četvornih metara, uključujući zemljište i infrastrukturu.

- Hotel "Odisej" nudi niz sadržaja koji poboljšavaju iskustvo gostiju, uključujući restoran, bar, dječji bazen i plažu, wellness centar i teretanu, zadovoljavajući raznolike potrebe posjetitelja. Unatoč izazovima, pokazao je stabilan rast u broju noćenja i stopi popunjenosti, postupno se vraćajući na razine prije 2019., što ga čini privlačnom investicijskom prilikom u cvatućem turističkom sektoru Hrvatske - naglašavaju prodavatelji.

Tvrtka "Colliers Hrvatska", kao ekskluzivni posrednik u ovom procesu prodaje, poziva sve potencijalne investitore da dostave pismo namjere najkasnije do 18. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:39