StoryEditorOCM
ObalaZLATNI KVADRATI

Popularni splitski restoran širi biznis, vodi se velika bitka za poslovni prostor s paprenom cijenom, hoće li uspjeti?

Piše Iva Ivanac
8. veljače 2024. - 13:15

Iz tvrtke "Državne nekretnine" nedavno su izvijestili kako je na njihovu posljednjem natječaju za zakup poslovnih prostora smještenih širom Hrvatske najviše ponuda dobio lokal koji se nalazi u Zadru, njih čak 17!

Riječ je o prostoru na adresi Ulica braće Vranjana 7, na kojoj je godinama poslovao kafić "Kala", moglo bi se reći "rezerviran" za djelatnike obližnjih sudova.

Iako je "Kala" zatvorena, vrata bi u tom prostoru u središtu grada uskoro mogla otvoriti poznata zadarska vinarija. Naime, najvišu ponudu za taj prostor dala je vinarija "Barrel", a kako doznajemo, u tom će prostoru, ako sve prođe u redu na natječaju, otvoriti vinski bar. 

Za taj lokal je "Barrel" dao najvišu ponudu i to u iznosu od 2720 eura.

image
‘Državne nekretnine‘

Drugi prostor u Zadru, za koji je stiglo šest ponuda, nalazi se na Poljani Pape Aleksandra III., također na Poluotoku. Najvišu ponudu za te državne kvadrate, u iznosu od 1412 eura, dala je splitska tvrtka "Brooklyn sandwich company" koja na Morpurgovoj poljani u središtu Splita ima otvoren bagel bar naziva "Brooklyn Bagel Co". 

- Skrećemo pažnju da je riječ o preliminarnim rezultatima nakon otvaranja pristiglih ponuda te da će službeni rezultati, nakon što Povjerenstvo za provođenje postupka javnog otvaranja ponuda za zakup poslovnih prostora analizira pristigle ponude i utvrdi njihovu valjanost, biti javno dostupni na internetskoj stranici "Državnih nekretnina" tijekom ovog tjedna - naglasili su iz te javne tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 03:55