StoryEditorOCM
Auto motoneugodna situacija

Otac vozio sina u bolnicu pa doživio šok, nisu mu dali na parking, morao je na livadu jer vozi ‘na struju‘

Piše Automoto SD
14. svibnja 2024. - 09:31

Neugodnu situaciju doživio je jedan Britanac, električnim automobilom dovezao je svoje dijete u bolnicu, ali zabranili su mu ulaz na bolničko parkiralište. Morao je parkirati na obližnju livadu jer je ulaz električnim automobilima na jedno od parkirališta bolnice zabranjeno, oznaka stoji na ulazu, piše BBC.

Bolnica je zabranila električnim vozilima pristup parkiralištu dok ne unaprijede sustav gašenja u klinici. Britanac je pokušao objasniti zaštitaru parkirališta da politika bolnice nema smisla, ali na kraju parkirao na livadi jer nije želio da njegov sedmogodišnji sin propusti termin u bolnici koji je čekao skoro pet godina.

Bolnica je izdala priopćenje u kojem navode kako su tako postupili prema savjetu vatrogasne i spasilačke službe te da su privremeno ograničili parkiranje električnih vozila dok ne unaprijede sustav gašenja. Napomenuli su su i da vozači svoja električna vozila mogu parkirati i na glavnom bolničkom parkiralištu gdje se nalazi 14 mjesta s punjačima za električna vozila.

Nezadovoljni Britanac je na društvenim mrežama podijelio sliku znaka na ulazu u parkiralište na kojem piše ‘zabranjeno za električna vozila‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 09:48