StoryEditorOCM
Dalmacijaškolska knjiga

Uskoro nova knjižara Školske knjige u Makarskoj

Piše PSD.
27. kolovoza 2015. - 16:19
Nova knjižara Školske knjige u Makarskoj otvara se u ponedjeljak, 31. kolovoza na trgu fra Andrije Kačića Miošića 8. Ovo je ukupno dvadeset i deveta knjižara Školske knjige, a sedma knjižara Školske knjige u Dalmaciji.

Knjižara Školske knjige uz sva relevantna izdanja Školske knjige i drugih nakladnika, nudi kompletan asortiman potreban za opremanje školaraca: udžbenike svih izdavača, rječnike, didaktička izdanja, školske torbe, ruksake i kvalitetan školski pribor…

Vodeći računa o svojim vjernim kupcima i potvrđujući slogan “Do knjiga bez briga”, Školska knjiga je i ove godine omogućila obročno plaćanje karticama svih vodecih banaka i do 12 rata, a tradicionalno je ponudila i vrijedne nagrade za sve koji obave kupnju školskog asortimana do 13. rujna u minimalnom iznosu od 300,00 kuna.

Atraktivna glavna nagrada je tjedan dana učenja engleskog jezika u Londonu, na ljetnom tečaju za mlade (od 12 do 17 godina)

Nagrada vrijedna 16.000,00 kuna uključuje prijevoz zrakoplovom, smještaj u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža, hranu, knjige i nastavni materijal, nadzor i brigu stručnog osoblja…

Druga je nagrada Appleov iPad, a treća poklon bon u iznosu od 2.000,00 kuna u knjižarama Školske knjige. No, to nije sve: kupce očekuje i 80 vrijednih tjednih nagrada na svim prodajnim mjestima ŠK diljem Hrvatske.

sponzorirani članak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:42