Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Vaterpolo

Objavljeno 20.05.2013. u 18:41

POČASNIK "HALL OF FAMEA"

Beba u zagrljaju svojih "poškovaca"

ARHIVA / CROPIX
Velikan svjetskog vaterpola Milivoj Bebić u subotu je primljen u Hall of Fame u Fort Lauderdaleu na Floridi gdje je bio u društvu dvojice članova tog odabranog društva Ratkom Rudićem (primljen u generaciji 2007.) i Pericom Bukićem (2008.).

Hrvatski vaterpolo je tako uz ovaj tercet i Zdravka Ćiru Kovačića (1984.) i Zdravka Ježića Pucka (2010.) obogatio svjetski vaterpolo velikim imenima.

Kako bi se zahvalili velikom Bebiću "poškovci" su jučer na Bačvicama u Oštariji kod Viđakovih napravili prigodno druženje gdje su uz članove uprave, trenere, igrače nazočili i nekadašnji Bebićevi suigrači iz "zlatnih" 80-tih, trofejnogh razdoblja splitskog kluba.

- Nabrajati što je naš Milivoj sve napravio nije niti potrebno, zahvalio bih mu se na svemu što je napravio za naš klub i vaterpolo. Hvala i svima koji su Bebu učili vaterpolo, napravili su izuzetan posao, ali i Bebi na promociji vaterpola zbog čega se veliki broj sdjece bavio i bavi ovim sportom jer su se ugledali na njega – istakao je predsjednik OVK POŠK.-a Mladen Mijač.

- Sretan sam i ponosan, neopisivo mi je drago što sam u ovom društvu i što je moj klub napravio jednu ovakvu proslavu za mene. Ovdje su mi dragi ljudi, prijatelji i ponoviti ću ono što sam kazao i na inaguraciji u Kuću slavnih, vaterpolo je kolektivan sport, bez nekih ovdje ljudi ni ja ne bi bio toliko dobar igrač, meni je pripala ova torta, još jednom se zahvaljujem svima – uzvratio je Bebić.

R. RADICA


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Busak | Komentirano: 24. svibanj 2013. 20:31
Beba je najjači !!