StoryEditorOCM

Lista Marijane Puljak dala podršku nezavisnoj Nadi Jeličić u Hvaru

Piše PSD.
3. ožujka 2015. - 12:44
Inicijativa "Za pametne ljude i Pametan grad" pružila je podršku Nadi Jeličić, kandidatkinji za gradonačelnicu grada Hvara. Tim povodom javnosti su u uputili i priopćenje.

- U nedjelju 8. ožujka Grad Hvar ide na nove lokalne izbore. Posjetili smo predizborni skup gospođe Nade Jeličić, kandidatkinje za gradonačelnicu grada Hvara. Pružili smo podršku nezavisnoj "Listi za ponos mista", ljudima koji jednako kao i mi, vjeruju da politika može i treba biti drugačija, rad za opće dobro ispred osobnih interesa.

Na dobro posjećenom skupu govorila je i predsjednica naše Inicijative Marijana Puljak istaknuvši koliko je važan novi, sasvim drugačiji pristup vođenju politike i koliko je važan trenutak da se isto i realizira.

Na kraju je kandidatkinja za gradonačelnicu, Nada Jeličić pozvala sve prisutne da izađu na skore izbore uz poruku:
„Kampanja je važna, no važnije je - ono što se događa nakon izbora i koliko se oni koji uđu u politiku bore za ponuđeni program, koliko su odgovorni prema onima koji su ih birali. Mislim da je važno pogledati u minuli rad i zalaganje svakog kandidata u profesionalnom, političkom, ali i u javno-društvenom životu. Kako će se tko ponašati u poziciji vlasti može se nazrijeti iz njegovog ranijeg života i djelovanja. Iz toga ćete znati što možete očekivati od svakoga pojedinog od nas, što možete očekivati od mene.".


PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:00