StoryEditorOCM
DalmacijaELITNI RAZRED

Solin Futures turnirom ostaje na teniskoj karti svijeta

Piše PSD.
1. rujna 2014. - 12:09

Solinski gradonačelnik Blaženko Boban upriličio je prijam za tenisače solinskog “Dalmacijacementa”, nove prvoligaše, jedine iz Dalmacije, koji su ovaj veliki rezultat ostvarili u godini u kojoj proslavljaju 20. obljetnicu.

Sastav “Dalmacijacementa”, koji je bez poraza izborio elitni razred: Goran Borna (53. rang-lista), Luka Carević (61), Marin Miše (86), Zdravko Divić (127), Stjepan Šiško (175), Silvio Dadić (181), Ivan Tomaš (259), Alexey Kondulukov (/), Aleksandr Kondulukov (/), Mario Tudor (/), Jozo Dumanić (/), Lovre Župić (J18-152), Vjekoslav Vukušić (J18-163), te kapetan Alen Bekavac.

Prijamu je bio nazočan i sportski direktor Siniša Vitez koji je zahvalio u ime odsutnog predsjednika Renata Kunca, dok je trener Alen Bekavac zahvalio u ime igrača, koji od treće do prve lige nisu pretrpjeli niti jedan poraz u 14 susreta, te vjeruje da bi s par pojačanja imali velike šanse za vrh u prvoj ligi.

Boban je čestitao na svim rezultatima i promidžbi grada, obećavši kako će dati potporu njihovim projektima.
Vitez je kazao kako ulaskom u prvu ligu očekuju još veću podršku Grada i Zajednice sportova, a progovorio je i o organizaciji Futuresa u Solinu.

- Kako smo bili vezani za dva dubrovačka turnira, a i Umag je odustao od Futuresa, uspjeli smo dobiti samo muški turnir krajem rujna, te tako Solin ostaje na teniskoj karti svijeta – istaknuo je Vitez.


M.SESARTIĆ


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:57