StoryEditorOCM

Niz događanja u sklopu maxi vikenda u Podšpilju

Piše PSD.
24. siječnja 2014. - 13:47
Udruga Lavurat za poja danas i sutra (petak i subota, 24. i 25. siječnja) pod nazivom „Svitnjok“ organizira niz kulturno-zabavnih događanja u sklopu maxi vikenda u Podšpilju, namijenjenih prvenstveno stanovnicima otoka Visa, ali i svim ljudima dobre volje.

Današnji program započinje seminarom udruge MI na temu „Strateško planiranje“ od 15-18 sati, nastavlja se u 19 sati projekcijom filma „Kapi mora, kapi sunca“, redatelja Matka Petrića, a s početkom u 20 sati u prostoru udruge u Zadružnom domu u Podšpilju održat će se glazbeno poetska večer na kojoj će nastupiti Slobodanka Boba Đuderija, klape ISSA i Liket i pjesnik Vinko Kalinić.

Sutra, u subotu, program se nastavlja radionicama udruge MI, lutkarsko-dramskom igrom „Priča o pijesku“ u izvedbi dramskog studija Kazališta „Besa“ i radionicom za djecu i odrasle „Kazališta Sjena“ pod vodstvom Marice Grgurinović“.

Od 15:30 do 17:30 sati održat će se okrugli stol na temu: „Očuvanje prostora, bioraznolikosti i ekoloških sustava otoka Visa“, a nakon toga u 18 sati i Sajam otočkih proizvoda i rabljenih stvari, te projekcija dva dokumentarna filma o otoku Visu.

Program završava velikim koncertom u dvorani Zadružnog doma na kojem će nastupiti NILLA AND THE BAND i gosti MATE AND FRIENDS i DJ PAVE,

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Bogoljub Mitraković
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:34