StoryEditorOCM
Dalmacijasvečanost

Diše se na škrge, ali ipak je proslavljen Dan općine Milna

Piše PSD.
18. srpnja 2015. - 14:50

Posao koji sada radimo gotovo je pa rudarski, ispod zemlje, gdje smo trebali sići da popravimo i učvrstimo temelje naše općine. Međutim, čvrsto vjerujem da ćemo brzo izići na površinu te da će rezultati našega rada biti svakome vidljivi i razumljivi. Pred nama je puno zahtjevnog posla u kojemu je svaki dobronamjeran savjet i te kako potreban - kazala je to Ana Maria Rošin, milnarska općinska načelnica, na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća održanoj u prigodi blagdana Gospe Karmelske, nebeske zaštitnice Milne, i Dana Općine.

U toj su bračkoj općini prije nekoliko mjeseci održani izvanredni lokalni izbori, a općinski žiroračun duže vrijeme je u višemilijunskoj blokadi, pa općina diše na škrge.

Načelnica Rošin pozvala je na prijeko potrebno zajedništvo jer, po njezinim riječima, svatko bez obzira na status i ostale privatne obveze može na svoj način i u skladu sa svojim mogućnostima pridonijeti barem u djeliću razvoju svoje zajednice.

Svečanu sjednicu Općinskog vijeća otvorio je njegov predsjednik Stipe Martinić, a potom je svim vijećnicima i Općini Milna svoj mladomisnički blagoslov udijelio don Ivan Jurina, zahvaljujući kome je Milna nakon 47 godina čekanja iznjedrila svoga svećenika.

I.RADIĆ


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:29