StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

Mladić iz Baške Vode zadobio tešku tjelesnu ozljedu, pa hospitaliziran u Splitu

Piše PSD.
15. svibnja 2015. - 12:13
Sinoć je u splitskoj bolnici liječničku pomoć zatražio 23 -godišnjak koji je oko 21.30 u sukobu u Baškoj Vodi teško tjelesno ozlijeđen. Hospitaliziran je, a kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja je u tijeku.

Jučer oko 19.45 sati u Matoševoj ulici u Solinu došlo je do narušavanja javnog reda i mira a potom i sukoba između 32-godišnjaka i 31-godišnjaka koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 6.svibnja 2015 uputio ozbiljne prijetnje smrću članu obitelji. Zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje uz kaznenu prijavu doveden je pritvorskom nadzorniku.

U Kaštel Kambelovcu od 09. do 14. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u dvorište obiteljske kuće i otuđio kombi vozilo marke Opel u vlasništvu 25-godišnjaka. U tijeku su policijski izvidi

U protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je četrnaest prometnih nesreća. Deset osoba je lakše ozlijeđeno. Jedna osoba je teže ozlijeđena.


PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:33