StoryEditorOCM

Predsjednik u dobroj formi: Stipe Mesić lak na jeziku, ali i u skoku (FOTO)

Piše PSD.
17. kolovoza 2009. - 20:44
ŠRD 'Pic' je i ove godine po šesti put organiziralo tradicionalni odlazak u ribolov s počasnim članom, predsjednikom Stjepanom Mesićem, i njegovim prijateljima, a kako je 'štajun' od velikih vrućina i riba nije grizla bio je zadovoljan i s ulovom nekoliko arbuna, piraka i jednom bukvom.

Lovilo se na 'poštama' od Male do Vele Stinive s prvoklasnom 'ješkom' (crv, pedoče, lignje, i srdele), a na brodu 'Luc' ribara Mladena Kokića sa šefom države bili su Vjekoslav Radovančić, predsjednik jelšanskih športskih ribolovaca, Ratko Zdravko Panadić, bivši predsjednik Saveza za športski ribolov na moru SDŽ, Mate Zenčić, umirovljeni kapetan Ispostave Lučke kapetanije u Jelsi, pa i Katarina Vrcan, proslavljena reprezentativka Hrvatske u športskom ribolovu.

Ribolov je pratilo više novinara, među kojima i legenda 'morskog' novinarstva Ivica Flesch, a dok su ribari lovili tajnik ŠRD-a Goran Srhoj, Mate Mileta-Mafija i Ivo Božiković-Kogo su u pitoresknoj Maloj Stinivi zajedno s domaćinom Dragomirom Matkovićem pripremali specijalitete od janjetine i tune.

Društvu se nešto kasnije priključila i saborska zastupnica Vesna Pusić, a na kraju druženja tajnik Srhoj je Predsjedniku darovao najnoviju monografiju otoka Hvara, autora Darka Žagara.

Mirko CRNČEVIĆ / EPEHA

Kako predsjednik skače

U predahu odlučio je dignuti valove u prekrasnoj Maloj Stinivoj te skočio s ruba broda u plavetnilo...tko zna što proživljavaju zaposleni u njegovom osiguranju?

foto: BOŽO VUKIČEVIĆ



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:14