StoryEditorOCM
Dalmacijadruga žrtva

U splitskoj bolnici preminuo muškarac koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Lava

Piše PSD.
28. studenog 2015. - 20:30
NAJNOVIJE

Policija je u 19,30 sati izvijestila kako je u splitskoj bolnici preminuo muškarac koji je zadobio teške ozljede u prometnoj nesreći kod hotela Lav .

Time se broj mrtvih popeo na dvije osobe.

Još jedna osoba je ozlijeđena.

PSD




RANIJE

Jedna starija ženska osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati na Jadranskoj magistrali kod hotela "Lav" u Podstrani.

U nesreći su sudjelovala tri automobila, a do nje je došlo na cesti malo iza hotela "Lav", na početku pravca prema Podstrani. Nakon dojave, policija je uz nazočnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika obavila očevid, koji je trajao sve do iza 13 sati, kad je cesta otvorena za promet.

Prema prvim informacijama, u vozilu, po izjavama očevidaca, najvjerojatnije golfu 3, nalazio se stariji bračni par te je to vozilo već i prije negoli je prešlo u suprotni kolnički trak malo "lelujalo" po cesti.

Još se ne zna zbog čega, no pretpostavlja se da je vozaču, koji ima 83 godine, možda pozlilo, a u sudaru s dostavnim vozilom citroën berlingom na mjestu je poginula njegova supruga, također u poznijim godinama.

Drugi vozač, onaj iz berlinga, odvezen je u splitsku bolnicu s teškim ozljedama, isto kao i 83-godišnjak koji je zadobio za život opasne ozljede.


V. URUKALO, M.DIDIĆ
FOTO: V. DUGANDŽIĆ / CROPIX




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:11