StoryEditorOCM
DalmacijaDOLIJALI

Na području Splita 'pala' dvojica dilera speeda i kokaina

Piše PSD.
28. ožujka 2015. - 10:49
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom koji je 26. ožujka zatečen na ulici u Splitu. Kod njega je pronađeno i oduzeto 1.82 grama droge amfetamin speed i 0.6 grama droge marihuane.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma kojom prilikom su pronađene i oduzete 33 PVC vrećice sa sadržajem ukupno 112 grama droge amfetamin speed, te 4 tablete ecstasya i digitalna vaga. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama jučer je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma na području Splita kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 27.1 gram droge kokain i digitalna vaga. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama slijedi podnošenje kaznene prijave, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.


PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:56