StoryEditorOCM
Dalmacijatumor se vratio

Katarina se bori za život, dobri ljudi, pomozite!

Piše PSD.
7. srpnja 2015. - 22:11
Katarini Vladović, jednoipolgodišnjoj djevojčici iz Trogira oboljeloj od teškog oblika sarkoma, točnije embrionalnog sarkoma, ponovno je potrebna novčana pomoć za liječenje u inozemstvu.

Naime, nakon što je malenoj lani u rujnu dijagnosticiran tumor, pokrenuta je humanitarna akcija za liječenje u Beču u kojoj je sakupljeno oko 20.000 eura.

- Roditelji su s djetetom boravili u Beču, no, nažalost, prije mjesec dana kada su otišli na kontrolu liječnici su utvrdili da se bolest “vratila“ - kazala je Ivana Krstulović, jedna od organizatorica tadašnjih akcija koje su naišle na velik odaziv građana te brojnih udruga, ustanova i privatnih poduzetnika na širem trogirskom području.

- Prije mjesec dana malena je trebala ići na protonsko zračenje u Essen, međutim, tijekom kontrolnih pregleda uslijedila je vijest o povratku tumora i ponovno veliki šok za roditelje koji se tome nisu nadali. U ime oca Mate i majke Ive, koji su na rubu očaja zbog toga saznanja, molim sve ljude dobre volje i velikog srca da u ovoj borbi za život njihova najmlađeg djeteta (imaju još dvije djevojčice) pomognu bilo novčano, donacijama ili molitvom za Katarinu - veli Krstulović.

Prema njezinu saznanju, roditelji se s Katarinom moraju vratiti u Beč gdje će se nastaviti s agresivnim kemoterapijama kako bi se tumor smanjio i mogao operirati, ali zato im je potreban, kaže, dodatni novac koji trenutačno nemaju.

- Katarina je živahna i nasmijana djevojčica. Veliki je borac. Uz pomoć dobrih ljudi uvjereni smo da će dobiti bitku za život i odrasti u lipu curicu - ističe Krstulović.

Poručuje kako se novac za Katarinu može uplatiti na broj deviznog računa (IBAN) HR 2523600003242254408 te na broj žiroračuna (IBAN) HR 8323600003116436992.

Ivana Krstulović je dodala i da je svi zainteresirani za pomoć mogu i osobno zvati na broj 092/2696170.

Gordana Dragan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:16