Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Spektakli

Objavljeno 14.04.2010. u 12:45

Slađa: Sabinu su mrtvu pijanu prodavali u diskoteci za 300 kuna i pukla se s Milom Kitićem!

Sabina Čedić
Nakon što su se beogradski tabloidi raspisali o aferi oženjenog srbijanskog folk pjevača Mile Kitića i hrvatske starlete Sabine Čedić, koja trenutno boravi na Farmi, od njene prijateljice Slađane Petrušić stigla je i potvrda te informacije.

- Istina je, pukli su se jednom kad je Mile Kitić imao nastup u Zagrebu. To je bilo jednom i nikad više, a Sabina mi je to i sama potvrdila - kazala je Slađa za portal zagrebancija.com.

Štoviše, Slađa je izlajala i kako ju je Mile Kitić molio da nikome ne priča o tome jer on ima kćer Sabininih godina, no ona je, kako kaže, odlučila da više neće držati jezik za zubima:

- Lijepo sam mu rekla da je o tome trebao razmišljati dok je... khm, da ne budem prosta...Prije! - ispričala je Slađana Petrušić koja Sabinu više i ne smatra tako dobrom prijateljicom otkako ju je ona na Farmi optužila da joj je ukrala dečka Ivana Zaka.

Slađana Petrušić

Ljuta Slađa stoga se nije zadržala samo na informacijama o Sabininoj vezi s Kitićem, već je otkrila još prljavih detalja iz života svoje nekadašnje prijateljice.

Dok su još bile prijateljice Slađa i Sabina snimile su zajedničke seksi fotke


- Prodavali su je za 300 kuna mrtvu pijanu u diskoteci kad nisu više imali para za cigare. Pokušala sam joj reći da to ne radi, jednom sam je prilikom čak i odvukla doma. Cijela je potraga za njom pokrenuta jer je jedan on naših 'estradnjaka' obećao nekome noć sa Sabinom. Ona se ni sjećala toga nije - otkrila je Slađa.

psd, foto: arhiv cropix


 

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: cherry.picker | Komentirano: 14. travanj 2010. 17:20
maštam, bruderu!
Komentar od: cherry.picker | Komentirano: 14. travanj 2010. 17:12
ovo je jako dobro i sviđa mi se jer se diram i zamišljam te opskurne atmosfere iz tih diskoteka na krtaju grada di se cure mrtve pijane prodaju za 300 kuna od strane svoje ekipa ::::::)))))))
Komentar od: kerubin | Komentirano: 14. travanj 2010. 13:59
Čovik može bit i drolja pa imat dostojanstva i ponosa. Ove štrace naše kvazi-estrade nemaju ni jedno ni drugo.
Komentar od: Mick_Doohan | Komentirano: 14. travanj 2010. 12:59
je krasne su.obe.neznan samo koju bi prije