Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu

SMS komentar

Žužul škarta Bellea. Neka ga sad Hajduk dovede ka veliko pojačanje, pa će nakon tri miseca raskinit ugovor. Dino, Spinut

Kako poslati komentar

Spektakli

Objavljeno 14.04.2010. u 12:45

Slađa: Sabinu su mrtvu pijanu prodavali u diskoteci za 300 kuna i pukla se s Milom Kitićem!

Sabina Čedić
Nakon što su se beogradski tabloidi raspisali o aferi oženjenog srbijanskog folk pjevača Mile Kitića i hrvatske starlete Sabine Čedić, koja trenutno boravi na Farmi, od njene prijateljice Slađane Petrušić stigla je i potvrda te informacije.

- Istina je, pukli su se jednom kad je Mile Kitić imao nastup u Zagrebu. To je bilo jednom i nikad više, a Sabina mi je to i sama potvrdila - kazala je Slađa za portal zagrebancija.com.

Štoviše, Slađa je izlajala i kako ju je Mile Kitić molio da nikome ne priča o tome jer on ima kćer Sabininih godina, no ona je, kako kaže, odlučila da više neće držati jezik za zubima:

- Lijepo sam mu rekla da je o tome trebao razmišljati dok je... khm, da ne budem prosta...Prije! - ispričala je Slađana Petrušić koja Sabinu više i ne smatra tako dobrom prijateljicom otkako ju je ona na Farmi optužila da joj je ukrala dečka Ivana Zaka.

Slađana Petrušić

Ljuta Slađa stoga se nije zadržala samo na informacijama o Sabininoj vezi s Kitićem, već je otkrila još prljavih detalja iz života svoje nekadašnje prijateljice.

Dok su još bile prijateljice Slađa i Sabina snimile su zajedničke seksi fotke


- Prodavali su je za 300 kuna mrtvu pijanu u diskoteci kad nisu više imali para za cigare. Pokušala sam joj reći da to ne radi, jednom sam je prilikom čak i odvukla doma. Cijela je potraga za njom pokrenuta jer je jedan on naših 'estradnjaka' obećao nekome noć sa Sabinom. Ona se ni sjećala toga nije - otkrila je Slađa.

psd, foto: arhiv cropix


 

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: cherry.picker | Komentirano: 14. travanj 2010. 17:20
maštam, bruderu!
Komentar od: cherry.picker | Komentirano: 14. travanj 2010. 17:12
ovo je jako dobro i sviđa mi se jer se diram i zamišljam te opskurne atmosfere iz tih diskoteka na krtaju grada di se cure mrtve pijane prodaju za 300 kuna od strane svoje ekipa ::::::)))))))
Komentar od: kerubin | Komentirano: 14. travanj 2010. 13:59
Čovik može bit i drolja pa imat dostojanstva i ponosa. Ove štrace naše kvazi-estrade nemaju ni jedno ni drugo.
Komentar od: bellygunner | Komentirano: 14. travanj 2010. 13:07
Ima jedna narodna izreka, koja mi se sviđa, a glasi: Bolje i šaka nego baš svaka!!!!!
Komentar od: Mick_Doohan | Komentirano: 14. travanj 2010. 12:59
je krasne su.obe.neznan samo koju bi prije