StoryEditorOCM
Dalmacijaza svakoga ponešto

Policijski bilten: tukli se u Raduniću, pokušaj ubojstva na Hvaru, pljačka u Sutini ...

Piše PSD.
5. lipnja 2015. - 12:14
U mjestu Radunić i na Hvaru dogodila su se dva pokušaja ubojstva.

Tijekom četvrtka oko 15.00 sati, u Raduniću su se najprije verbalno a potom i fizički sukobili supružnici 52-godišnjak 45-godišnjakinja sa svojim 47-godišnjim susjedom kojem je utvrđena teška tjelesna ozljeda. U tijeku je kriminalističko istraživanje,a doznajemo da je ozlijeđeni zadobio lom krlaješka u kičmi.

U četvrtak je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjakom kojega se sumnjiči e da je 3. lipnja oko 18.30 sati u Hvaru nanio ubodnu ranu u prsa 45-godišnjaku s kojim se verbalno i fizički sukobio. Protiv 70-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za pokušaj ubojstva.

Provala u ugostiteljski objekt

U noći 3/4. lipnja u Sutini je provaljeno u ugostiteljski objekt i u stan. Otuđen je televizor, novac i razna tehnička oprema. Obavljen je očevid, a materijalna šteta se cijeni na iznos veći od deset tisuća kuna. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Traže se očevici prometne nesreće u Sinju

U Sinju u srijedu oko 17.30 satna križanju ulica Put piketa i Put šumarije dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica peugeota zadobila teške ozljede.

Policija tri dana traga za nepoznatim vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom i koji je najvjerojatnije izazvao prometnu nesreću oduzimajući prednost prolaska vozačici. Vozačica je uslijed toga prešla na suprotni kolnički trak i udarila u teretno vozilo te su joj utvrđene tjelesne ozljede.

Nakon što je izzavao prometnu ensreću nepoznaotm se gubi svaki traga pa policija poziva očevice ove prometne nesreće da je jave u Policijsku postaju Sinj ili na tel 021 309339, 021 309 310.


M.DIDIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:15